Livrare si retur

Mai jos ai politica de livrare si retur simplificata. Cu toate acestea, pentru mai multe detalii poti parcurge pagina detaliata cu termeni si conditii aici.

Despre noi

Magazinul online www.onibonfashion.ro este detinut si administrat de societatea ONIBON FASHION FORWARD SRL. Noi la Onibon Fashion avem in vedere drepturile consumatorului, conform legislatiei in vigoare din Romania.

Livrare

Livrarea produselor se face pe teritoriul Romaniei si in strainatate*, fiind expediate de la punctul nostru de lucru din Timisoara, strada Mures 116B. Modalitatea de plata a comenzii vine in trei variante: ramburs, transfer bancar si plata cu cardul.

*pentru livrare in strainatate se completeaza adresa in casuta corespunzatoare din Checkout, iar dupa plasarea comenzii vom calcula costul de livrare in functie de destinatie si il vom factura separat.

Expedierea produselor se face prin curier rapid sau livrare in easybox. Livram produsele prin colaboratorii DPD, Sameday sau Fan Courier, ca produsele tale sa ajunga la timp si in siguranta.

Onibon e un brand slow-fashion si are in vedere bunastarea planetei, fiind impotriva supra-productiei prin nerealizarea de stocuri. Fiecare produs este creat doar in urma solicitarii acestuia, in marimea dorita de client, in termen de 3-5 zile lucratoare.

Exceptie fac produsele complexe (articole tricotate manual, rochii de seara si rochii de mireasa), in cazul acestora termenul maxim de livrare este de 30 de zile. Toate detaliile sunt comunicate dupa plasarea comenzii.

Costul de livrare pe teritoriul Romaniei este suportat de noi pentru comenzile de peste 459 LEI, iar pentru comenzile sub aceasta suma se va achita un cost de 20 LEI pentru livrarea prin curier si 15 LEI pentru livrarea in easybox.

Retur

Daca esti nemultumita de un produs din comanda, conform OUG 34/2014, se poate returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Singurul cost pe care trebuie sa-l suporti este taxa de transport pentru returnarea coletului, cu exceptia cazului in care transportul returului este suportat de catre Onibon Fashion*. Nu trebuie sa platesti nimic curierului ce vine dupa retur deoarece suma de 20 LEI se va retrage din valoarea produselor returnate si va figura pe factura de retur.

*costul de livrare al returul este suportat de noi in cazul in care in colet ai primit initial alt produs decat cel comandat sau produsul are defect de fabricatie.

Dupa ce receptionam coletul cu produsul returnat, el va fi verificat si odata ce e aprobat, se va returna contravaloarea comenzii prin transfer bancar in termen de 14 zile calendaristice.

Returul nu va fi aprobat in cazul in care:

 • produsele ajung inapoi la noi deteriorate din cauza ambalarii necorespunzatoare
 • in colet nu se afla produsele din cererea de retur sau sunt inlocuite cu altele
 • este depasit termenul de 14 zile calendaristice
 • etichetele produsului lipsesc sau nu sunt intacte
 • produsele au fost purtate, spalate, murdare, patate sau miros a parfum

Daca se constata ca nu sunt indeplinite conditiile mentionate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre client, acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.

Conditiile de retur nu se aplica produselor facute in marimi sau croiuri personalizate.

Cum fac o cerere de retur?

Cererea de retur se face prin formularul de retur prezent aici pe pagina, fiind disponibil si in sectiunea Contul Meu.

In formular, avem nevoie de următoarele informatii:

 • Numarul comenzii (o gasesti in mailul de confirmare cand ai facut comanda)
 • Adresa de email furnizata in comanda
 • Produsele ce se vor fi returnate
 • Motivul returului (optional)
 • Adresa unde vine curierul sa ridice returul
 • Nume si prenume
 • Telefon
 • IBAN (contul bancar unde se vireaza contravaloarea returului)
 • Numele titularului contului
Ai intrebari despre comanda ta?

Formular de retur

Ne pare rau pentru orice inconvenienta! Daca ai intrebari suplimentare, scrie-ne te rog pe contact@onibonfashion.ro