Cuprins

Politica de confidentialitate

Cine suntem noi?

ONIBON – este brandul companiei ONIBON FASHION FORWARD SRL, organizată în baza legii romane, cu sediul social în Timișoara, str. Chișodei nr.23, ap.1, cam. 2, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J35/667/2020

Cine esti tu?

Potrivit legislației, tu, persoana fizică beneficiară a serviciilor și/sau produsele noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii sau persoana aflată într-o relație de orice fel cu compania noastră, ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.

Ce date colectam

Pentru realizarea comenzilor avem nevoie de date precum:

  • nume
  • adresa de e-mail
  • adresa de facturare (adresa stradala, oras, judet, cod postal)
  • telefon

Datele comunicate vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele comunicate mai jos. În cazul în care considerăm că datele comunicate nu sunt corecte, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea site-ului Onibon, respectiv accesul la realizarea comenziilor on-line. 

ONIBON colectează date cu caracter personal pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului/ al Clientului, în scopuri precum: validarea, expedierea și facturarea comenzilor, asigurarea accesului la serviciile oferite, contactarea clientului la cererea sa voluntară, contactarea acestuia în chestiuni de Relații cu Clientii. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat inițial pentru a reflecta orice modificare survenită, în cazul în care aceasta există. Clientul nu este obligat să furnizeze aceste datele, dar ele sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.

ONIBON nu solicită Clienților sau Utilizatorilor săi prin nici un mijloc de comunicare (email/telefonic/SMS/etc) informații referitoare la date confidențiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

In cazul newsletterul, Clientul sau Utilizatorul poate oricând să își dezaboneze adresa de e-mail prin butonul  “dezabonare” din footer-ul mesajului electronic primit.

ONIBON garantează ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, după care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

Politica de confidențialitate ONIBON se referă doar la datele furnizate voluntar de către client sau utilizator exclusiv pe site. ONIBON nu răspunde pentru politica de confidențialitate practicată de către oricare alt tert la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natura acestora, în afara siteului. ONIBON nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduită baza de date care conține aceste date.

32
34
A – Bust
76 cm
80 cm
B – Talie
62 cm
62 cm
C – Sold
82 cm
86 cm