Black Fridays la Onibon

noiembrie 8, 2022 | Timisoara, RO
Black Fridays la Onibon, intre 11-18 noiembrie, e mai mult decat o saptamana de reduceri, pentru ca la Onibon facem mai mult decat haine.

Black Fridays la Onibon Fashion Forward e diferit.

Pe scurt, Black Fridays la Onibon inseamna o saptamana de preturi reduse, fie la produsele pe care le avem in atelier, fie la produsele cele mai indragite de tine. Asa cum bine stii, nu facem stocuri. Avem insa cateva creatii minunate care au fost comandate si din diverse motive nu au ajuns sa fie ridicate. Cu toate acestea, ele merita sa ajunga la personele potrivite. Aceleasi preturi speciale le aplicam si pentru produsele de prototip, sau sample-uri, dar si pentru cateva dintre cele mai apreciate tinute din shop.

De ce facem aceasta saptamana de Black Fridays la Onibon, avand in vedere ca suntem un brand sustenabil, cu productie in serie mica, doar in urma comenzii?

Campania de Black Fridays este saptamana in care iti multumim pentru suportul acordat in acest an. Nu stim cum am putea sa facem asta decat prin acest cadou pe care ti-l oferim, adica preturi speciale.

Reducerile sunt chiar sustinute de noi, din costurile de productie. Ai vazut de-a lungul anului constanta preturilor noastre si cat de rar facem reduceri. Nici termenul de reducere nu ne place. Le spunem preturi speciale, pentru ca sunt dedicate special pentru tine.

E dificil sa te faci vizibil intr-o mare de oferte ale brandurilor de fast fashion sau a retailerilor. Ne “agatam” de conceptul Black Friday, pentru ca dorim sa ramanem in atentia ta si sa vezi ce ti-am pregatit, insa nu incurajam consumerismul. Alege doar ce iti place si ti se potriveste.


Ne dorim ca odata ce ajunge produsul la tine, nimic sa nu va mai desparta

Costurile de productie din ultima vreme au crescut, iar asta nu e un lucru pe care il ascundem. Asigura-te ca produsul comandat este marimea ta. Poti consulta mereu tabelul de marimi sau sa ne ceri informatii suplimentare. Sustenabilitatea brandului nu sta doar in nerealizarea de stocuri sau in felul in care alegem materialele. E important pentru noi sa ne pastram numarul mic de posibile retururi.

Intregul proces de creatie si de productie este unul etic

La fel de mult cum dorim sa iti multumim tie pentru sustinerea din acest an, dorim sa le multumim si ajutoarelor noastre. Vreau sa stii ca in spatele acestui brand e o echipa foarte restransa, care lucreaza cu drag la fiecare detaliu. Fie ca e vorba de productia propriu-zisa, fie de imaginea noastra, de shop sau livrare, suntem oameni reali, care ne dedicam full time. Fiecare comanda ajunsa la tine, inseamna continuitate pentru noi. Iar noua ne place ce facem, dar mai mult decat atat, ne place cand ne porti. 


Iti multumesc ca faci parte din poveste noastra.

Iti multumesc ca sustii brandurile romanesti. Iti multumesc ca dintre toate, alegi sa porti si colectiile Onibon.

Despre autor

Oana Cucu

Oana Cucu

Heart & designer of Onibon Fashion Forward