Our Way

Year in review: 2022

Am ajuns la finalul anului si suntem cu capu-n nori toti. Si pentru ca in ultimele zile am avut putin timp de Netflix and chill si am vazut Pinocchio al lui Guillermo del Toro, mi-am dat seama ca m-am ghidat intregul an fix dupa ce spunea Greierele: „You must try your best, and that’s the best anybody can do.”

... Citeste povestea
Our Way

Onibon la Dichisar de iarna

După o mica mare pauză, revenim la Dichisar de iarnă, în perioada 10-11 decembrie 2022. Recunoaștem, ne-a fost groază de drumul lung dintre Timișoara și București, dar ne-am făcut din nou curaj.

... Citeste povestea
Fashion Concept

Colectia Don`t Leaf Me

Neajunsurile, sistemul politic sau sanatatea sunt cateva dintre lucrurile care determina aceasta decizie. În fiecare zi, ne dam seama ca suntem tot mai putini cei care “lupta” pentru o viata mai buna aici. Pentru noi, dar si cu gandul la cei plecati, am creionat conceptul noii colectii.

... Citeste povestea
Fashion Concept

He Loves Me, He Loves Me Not, I don`t give a f*ck

…a pornit de la ideea jocului de petale pe care il jucam toate fetele in copilarie, poate si adolescenta, pentru “a afla” dacă X sau Y ne iubește sau nu ne iubeste. Ideea acestui joc este redat prin multitudinea de flori din intreaga colectie. Florile au toate petalele insa, pentru că femeia adulta nu mai joacă acest joc.

... Citeste povestea