Colectia Crazy in Love, sau despre cum ne (re)indragostim

iunie 4, 2021 | Timisoara, RO
Colectia Crazy in Love este momentul in care ne regasim si ne (re)indragostim de oamenii, locurile si lucrurile din jur, a caror importanta nu o mai constientizam pe deplin.

In ultima vreme situatia globala si-a pus amprenta pe multi dintre noi, in diverse feluri, creand stari pe care unii nici nu stiau ca le pot avea. Majoritatea, pentru a face fata anxietatii, temerilor sau stresului, si-au indreptat atentia spre lucruri care ii fac cu adevarat fericiti. Au revenit la activitati uitate, cu care obisnuiau sa se relaxeze si sa evadeze din cotidian, dar si spre oameni apropiati care de-odata erau indepartati din cauza noilor norme de distantare.

Crazy in Love este un nou mod de viata

Crazy in Love nu e neaparat o colectie despre iubirea adolescentina, despre iubirea de cuplu sau despre relatii intime. Este mai mult decat atat. Este un sentiment, o stare. Fiecare se regaseste si se (re)indragosteste de oamenii si lucrurile din jur, ale caror importanta nu o mai constientiza pe deplin.

Pentru că prima oara numele Crazy in Love te duce cu gândul la “indragosteala” tinerească, am abordat atat croiuri simple dar versatile, cat si croiuri feminine, cu detalii precum volane, funde sau mâneci bufante.

In colectiile anterioare, v-am obisnuit cu personalizarea materialelor, prin alaturarea de texturi si materialitati contrastante intre ele. Acest lucruri au fost abordate si in aceasta colectie, insa avem si cateva noutati.

Colectia Crazy in Love este prima colectie Onibon care cuprinde elemente de personalizare prin broderie. Am ales 3 ilustratii definitorii conceptului, Hold my Hand, Hug Me și Kiss Me. Cele trei ilustratii reprezinta si cei 3 pasi pe care un cuplu ii face pana devine Crazy in Love. De la intalnirea cu tinutul de mana, imbratisatul la urmatoarea intalnire, apoi primul sarut.

Insa aceste 3 ilustratii reprezinta si 3 din lucrurile „interzize” de distantarea fizica cauzata de pandemie. Atinsul mainilor devenise deja un gest de incertitudine. Imbratisatul insemna o apropiere prea mare, iar saruturile erau ascunse de masti, impreuna cu zambetele.

Ilustratiile regasite pe noie creatii au fost realizate de noi, special pentru aceasta colectie. Pe langa ele, am folosit simbolul inimii dar si mesajul Crazy in Love.

Crazy in Love part 2

„Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce sunt cand sunt in preajma ta.” Crazy in Love este mai mult decat un sentiment puternic de indragosteala. Motiv pentru care conceptul colectiei SS2021, se continua natural in colectia FW2022.

Era evident ca aceasta colectie sa se continue cu produsele tricotate de noi, pentru sezonul racoros. Pline de inimi si foarte calduroase, puloverele si rochiile din Crazy in Love part 2 sunt dedicate tie, pentru ca ne inspiri si suntem aici datorita tie.

Crazy team

Photography Amalia Gaita
Model Kiaari Andreea
MUA Kiaari`s Beauty Zone Timisoara
Hair Antonela Cocean Hairstylist
Backpack Onibon X Melika
Digitizare broderie dupa ilustratiile noastre Alin Cozari

Despre autor

Oana Cucu

Oana Cucu

Heart & designer of Onibon Fashion Forward