Colectia Don`t Leaf Me

octombrie 11, 2021 | Timisoara, RO
Neajunsurile, sistemul politic sau sanatatea sunt cateva dintre lucrurile care determina aceasta decizie. În fiecare zi, ne dam seama ca suntem tot mai putini cei care “lupta” pentru o viata mai buna aici. Pentru noi, dar si cu gandul la cei plecati, am creionat conceptul noii colectii.

Am ajuns intr-un punct in care fiecare dintre noi are pe cineva plecat din tara. Fie că este vorba despre un membru al familiei, prieten sau coleg, acestia cauta o viata mai buna.

Colectia Don`t Leaf Me pentru ca nu vreau sa fiu singur.

In realizarea colectiei, am ales ca element cheie frunza (leaf). Am folosit-o ca aplicatie din dantela, ca broderie in mesajele de pe hoodie-uri, sau ca model in puloverele tricotate.

Frunza ca element decorativ in colectie ilustreaza 3 dintre multiplele simboluri ale sale.

Primul simbol este prosperitatea. Am asociat acest cuvant cu motivul pentru care oamenii aleg să plece din țară. O a doua insemnatate a frunzei ar fi singurăratea. Ne-am gandit aici la frunza cazatoare de toamnă care lasă copacii goi. Ultimul simbol al frunzei ar fi ciclicitatea vietii. Am legat acest aspect cu speranta ca cei plecati vor reveni mai devreme sau mai tarziu alaturi de cei ramasi aici.

Don`t Leaf Me // Stay Here. Come Back. Miss You. /

Acestea sunt mesajele brodate care se regasesc pe hoodie-urile realizate in aceasta colectie. Sunt mesaje pe care in diverse feluri le transmitem celor plecati din tara. De obicei nu reusim sa spunem asta in cuvinte, la telefon sau fata in faca cand ne reintalnim. Gandindu-ne la aceasta dificultate, am realizat aceste hanorace cu mesaje, prin care sa ne exprimam aceste trei dorinte: stai, intoarce-te, imi este dor.

Fie ca iti place o piesa pentru cum arata, fie ca te regasesti in conceptul creatiilor, Don`t Leaf Me este colectia perfecta atat pentru purtat, cat si pentru daruit celor de care iti este dor. Iar daca nu ai cuvintele la tine, le transmitem noi prin acest concept, gandurile tale.

Photography Amalia Gaita
Model Kiaari Andreea
MUA Kiaari`s Beauty Zone Timisoara

Sneak Peak din shop

Despre autor

Oana Cucu

Oana Cucu

Heart & designer of Onibon Fashion Forward