Cu capu-n nori ☁️

decembrie 19, 2022 | Timisoara, RO
Cu capu-n nori este o bineinteles o stare. O stare copilaroasa in care mintea nu ne sta la lucrurile la care trebuie.

Cu capu-n nori poti fi in diverse situatii, dar eu am ales-o pe aceea in care visam cu ochii deschisi.

Aceasta colectie este indemnul meu de a-ti spune sa iei o pauza, sa respiri, sa visezi. O pauza in care sa faci planuri marete. “Priveste cerul” era mesajul care a facut ocolul lumii. Sa fii cu capu-n nori este povestea in care imi doresc sa te aduc.


Cerul e limita, iar cu capu-n nori este drumul spre realizarea imposibilului.

Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, credem a uneori e nevoie sa fii visatoare si sa nu te iei mereu chiar asa “in serios”. Sa renunti uneori la rolul de om mare si la toata rutina de responsabilitati care vine cu acest rol. Doar asa vei putea gasi fie noi bucurii, fie noi solutii la probleme.

Cu capu- nori s-a conturat, deloc intamplator, in jurul volanaselor, incretiturilor si a gulerelor in stil Peter Pan.

Doar Peter Pan e simbolul celui care nu dorea sa devina adult, nu? Chiar daca formele si elementele cheie ale colectiei duc la forma norilor, nu putea lipsi chiar imaginea norilor intr-o astfel de colectie. Acestia sunt regasiti fie brodati, fie tricotati. Ambele variante au fost realizate dupa ilustratiile noastre.

Chiar si gulerele de care va spuneam mai devreme, contureaza forma unul nor stilizat. Pentru realizarea colectiei am ales materialitati variate si nuante diferite de albastru, alb, crem si foarte putin galben. Era nevoie de o colectie cu mult albastru. Probabil nu m-ati fi crezut altfel ca e una din culorile preferate.


Tema colectiei a venit intr-un moment in care nu ne asteptam.

Era prima zi de concediu din acest an, in care am privit in sus spre cladirile imense si putin mai tarziu spre muntii inalti care erau mangaiati de nori. Sa fiu cu capu-n nori pentru cateva momente, m-a facut sa fiu asa pentru urmatoarele zile in care am conturat acesta colectie. Desi am stabilit toate detaliile, culorile si schitele, colectia s-a lasat putin asteptata. Insa a meritat.

Sper ca si pentru tine, mica pauza de Cu capu-n nori sa iti aduca bucuria de care ai nevoie.

Purtand piese din noua colectie cu siguranta vei intra in starea potrivita, copilaroasa, vesela si confortabila. Chiar si cativa nori de ploaie nu iti vor putea strica bucuria.

Despre autor

Oana Cucu

Oana Cucu

Heart & designer of Onibon Fashion Forward