Onibon la Dichisar de iarna

decembrie 7, 2022 | Timisoara, RO
După o mica mare pauză, revenim la Dichisar de iarnă, în perioada 10-11 decembrie 2022. Recunoaștem, ne-a fost groază de drumul lung dintre Timișoara și București, dar ne-am făcut din nou curaj.

Experiența din 2015 la Dichisar, de la primele două ediții la care am participat a fost una foarte faină. Ne-am cunoscut clientele care au venit îmbrăcate la târg în ținutele cumpărate online. Cât de super e asta? Am cunoscut oameni care ne-au devenit colaboratori, oameni care ne-au promovat business-ul, dar și colegi de breaslă pe care îi admiram. Abia așteptăm să ajungem în weekend la Dichisar de iarna, să vedem cu cine mai facem cunoștință, dar și cu cine ne revedem.

Pentru că știți deja, nu facem stocuri, ne-am pregătit special pentru acest eveniment, de la începutul lunii octombrie.

Da, nu a fost cea mai bună alegere, trebuia și mai devreme să începem. Iile tricotate manual, colecția noua și Christmas Sparkle nu apar cât ai zice Dichisar. Dar ne-am dorit mult să fim prezenți, așa că am folosit tot praful magic pe care îl mai aveam și ce să vezi? Avem totul pregătit.

„Târgurile Dichisar sunt evenimente de shopping alternativ, care prezintă publicului produse curatoriate în prealabil, unice, speciale și autentice, lucrate în micile ateliere din România.

Modern, relevant, situat între meșteșug, design și artă, Dichisar oferă suportul și contextul în care creatori din toată țara își expun, promovează și vând produsele către publicul larg.”

Ce găsești la Dichisar de iarna? Organizatorii au făcut o listă foarte utilă:

✨ Shopping creativ pentru sărbătorile de iarnă
✨ Globuri pictate manual, clopoței, coronițe festive și altfel de decorațiuni
✨ Bijuterie contemporană și accesorii speciale, perfecte pentru cadourile celor dragi ție
✨ Ținute pentru sezonul rece dar și outfituri perfecte de strâns în jurul mesei de Crăciun
✨ Cadouri pline de tâlc pentru cei mai mici pitici
✨ Home & Deco lucrat manual pentru cel mai adevărat acasă
✨ Cadouri gourmet pentru toți pofticiosii
✨ Brunch & Specialty Coffee de weekend, cozonaci și vin fiert

Deci, te-am convins? Ne vedem în 10-11 decembrie la Dichisar de iarnă? Str. Tudor Arghezi nr 8-10, clădirea Unimed, Parter, Impact Hub Universitate este adresa. Începem la ora 10 și suntem pe poziți până la 20.

Vă las o poză din 2015, să vedeți cam cât de mult am crescut în acest timp. Dar revin cu fotografii noi de la fața locului, în weekend.

Despre autor

Oana Cucu

Oana Cucu

Heart & designer of Onibon Fashion Forward