Pop-up Store la Shopping City Timisoara

martie 10, 2022 | Timisoara, RO
Am acceptat invitația celor de la Shopping City Timisoara in cadrul Pop-up Store-ului gazduit de ei, pentru sustinerea designerilor timisoreni: Onibon Fashion, Atelier Bobar, Laura Chirita, Marmuse si Pur.

Pop-up Store-ul a venit ca un cadou de ziua noastra

In 1 martie am sarbatorit 8 ani de la deschiderea primei usi a atelierul Onibon.

Desi primii ani au fost cumva de initiere, nu am cum sa nu ii pun la numar. Au fost si ei cel putin interesanti.

La inceput atelierul era impartit de croitoria mamei mele și de atelierul lui T’esha. Printre comenzile lor, imi faceam loc la masina de cusut industriala. Pana atunci lucram pe o masina casnica. Am inceput abia in atelier realizarea primelor piese care urmau sa se vanda oficial pe site.

Dupa 2 ani, tot in 1 martie, ne-am mutat la locatia actuala a atelierului

Atunci atelierul era la parter si cu aceasta schimbare au venit multe altele, in fiecare an. Colectiile onibon casual incepeau sa fie comandate și de pe site-uri partenere, care promovau designeri romani. În atelier eram surprinsa placut de tot mai multe comenzi personalizate, pentru evenimente speciale. Astfel au apărut colectiile onibon special și onibon bridal.

Ne-am mutat la etaj in 2019, după cum știți, și ne-am continuat povestea, cu mici modificări pe parcurs.

Chiar cu cateva zile inainte de pandemie, mi-am dat seama ca sunt pregatita ca pe langa jobul de designer al brandului, sa devin oficial si manager.

Astfel, tot din 1 martie, de data aceasta 2020, a luat naștere Onibon Fashion Forward SRL. Eu am devenit #ladyboss, alături de asociata mea, mama. Atelierul ei de croitorie ei nu a fost uitat și a devenit proiect susținut de Onibon.

In 1 martie, desi sarbatorim 8 ani de când am intrat în primul atelier, in care am invatat si am crescut, sarbatoresc totodata 2 ani de manageriat propria firma. Pana acum, cred ca fac bine ce fac. Asta mai ales dupa un 2020 pe care il stiti cu totii. In primul an al pandemiei, usa atelierului a stat foarte mult timp inchisa.

Intre timp Onibon s-a rebranduit. Avem o identitate noua, logo nou si un site nou tare fain. De asemenea avem o viziune și mai clara a ceea ce urmeaza sa cream. Onibon Fashion Forward este marca inregistrata, alaturi de proiectul ia tricotata.

Am continuat o parte din colaborările faine facute in toti acesti ani, printre care cele cu All Boutique si Fabricatinro. Altele le-am incheiat. Unele din cauza pandemiei, altele pentru neseriozitate. Am inceput si alte colaborari noi, cea mai recenta fiind cea cu Fashion Days.


Pop-up Store la Shopping City Timisoara cu cele mai faine branduri locale

In ce alt mod puteam sarbatori mai bine acesti 8 ani, decat mai aproape de cei care ne sustin local.

Atelierul ar fi fost prea mic pentru toți prietenii pe care ii avem în oraș. Asa ca am acceptat invitația celor de la Shopping City Timisoara. Sunt prezenta in cadrul Pop-up Store-ului gazduit de ei si organziat 5 branduri locale.

Prin acest concept se doreste sustinerea designerilor timisoreni: Onibon Fashion, Atelier Bobar, Laura Chirita, Marmuse si Pur. Ne gasiti aici intre 1 si 31 martie.

Spatiul de 135 mp pus la dispozitie de Shopping City Timisoara, a fost transformat complet de cele 5 branduri participante. Nu cred ca puteam fi o echipa mai faina. Am facut o lista mare cu ce putem aduce pentru a da viata locului. Pana in ultimul moment nu ne-am gandit cat de fain va arata rezultatul. Am avut chiar si ajutor de la Coltul Boho. Ne-au adus cele mai faine decoratiuni si un cort super dragut unde va puteti face fotografii.

Avem cel mai fain Pop-up Store la Shopping City, chiar intre BCR si Noriel, zona Carrefour.

Cum spuneam, suntem 5 branduri locale, cool, fresh, cu personalitati diferite, dar care avem aceleasi viziuni asupra modei. Am ales ca in magazin sa aducem mai aproape de voi colectiile casual. Rochiile de mireasa si de seara se gasesc in atelier, unde vizitele se fac cu programare.


Suntem toate branduri slow-fashion.

Atat noi la Onibon, cat si colegele de la Atelier Bobar, Laura Chirita, Marmuse si Pur, am ales sa nu mai urmam tendintele de moda. Fiecare colectie prezentata in Pop Up Store la Shopping City, trece de bariera timpului. Facem asta prin croiurile inovative, prin materialele de calitate, prin finisajele impecabile. Astfel fiecare piesa vestimentara va avea o viata lunga si sa poata fi purtata oricand.

Toate cele 5 branduri lucreaza intr-un mod etic, in atelierele personale din Timisoara. Asta pentru ca toata lumea ne intreaba unde plecam dupa data de 31 martie. Nu plecam niciunde, ci ne intoarcem in ateliere, acolo unde suntem de cativa ani fiecare.

Sustenabilitatea este inca un concept care ne uneste

Fiecare dintre noi are felul propriu de a contribui la bunastarea planetei si de a produce sustenabil. Gasiti mai multe detalii pe site-ul fiecarui brand.

Ceea ce este comun insa, este faptul ca fiecare dintre cele 5 branduri, alege sa creeze fiecare produs doar in urma comandari lui in shop sau la atelier. Astfel niciunul dintre ele nu supra-produce si foloseste resursele materiale doar atunci cand este nevoie.


De ce e important sa vii la Pop-up Store la Shopping City?

Poti vedea ultimele produse, poti gasi piese la preturi speciale si poti sa probezi produsele preferate. Daca marimea ta nu exista aici, o putem realiza la comanda.

Iar avantajul cel mai mare este faptul ca aici ne gasesti zilnic, de luni pana vineri de la 12 la 21 si in weekend de la 10 la 22, fara a fi nevoie de o programare ca in atelierele personale.

Te asteptam!

Despre autor

Oana Cucu

Oana Cucu

Heart & designer of Onibon Fashion Forward